top of page
Therapy Session_edited_edited_edited.jpg

Mensen en organisaties
inspireren tot verbondenheid

Inspirant helpt volwassenen, koppels, ouders, teams en organisaties om hun leven en werk gelukkiger, intenser en kwaliteitsvoller te maken. Inspirant biedt begeleiding op het gebied van psychologie, gezinsbegeleiding, coaching, vorming opleiding en traject-of procesbegeleiding.

Wie is Mark?

Met meer dan 25 jaar ervaring in de bijzondere jeugdzorg als klinisch orthopedagoog, heb ik een diverse achtergrond opgebouwd. Mijn werk omvatte verschillende rollen, waaronder gezinsbegeleider, orthopedagoog en directielid. Daarnaast heb ik mijn kennis gedeeld als docent aan een hogeschool, bij een groepspraktijk voor psychotherapie en als vormingsmedewerker en organisatiecoach.

 

Wat mij drijft, is het begrijpen van menselijke verhalen. Ik vind het fascinerend hoe gezinssystemen functioneren, hoe organisaties werken en hoe mensen daarin hun weg vinden.

 

Momenteel werk ik samen met Emergo, een organisatie voor gemeenschapsgerichte geestelijke gezondheidszorg in Mechelen. Ook ben ik betrokken bij Schoolmakers, die scholen begeleidt in leer- en veranderprocessen, en bij Wil-G, een organisatie voor persoonlijke ontwikkeling, loopbaanbegeleiding en teamontwikkeling.

bottom of page